Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dup
Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dupa cateva minute, apoi cartofii fierti in coaja si dati pe razatoare. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza gogosi mici, care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Se servesc stropite cu unt topit.
Alte retete:
Saratele
Cozonac moldovenesc
Fursecuri de Craciun
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa