Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dup
Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dupa cateva minute, apoi cartofii fierti in coaja si dati pe razatoare. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza gogosi mici, care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Se servesc stropite cu unt topit.
Alte retete:
Saratele
Cozonac moldovenesc
Fursecuri de Craciun
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa