Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml)cu ul
Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml)cu ulei si sare, cand clocoteste apa, se adauga faina in bloc si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei,se raceste putin si se adauga ouale, amestecand continuu pentru omogenizare.Se adauga cascaval (150g) si piper. Compozitia obtinuta se ia cu lingurita si se pune la prajit in untura.
Gogosile se prezinta pe platou sau farfurie, cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.
Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...
Gogoșari întregi murațiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.