Ineluse

Pentru ineluse va trebuie unt sau margarina, smantana, drojdie. Inelusele sunt simplu de pregatit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt / margarina
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g drojdie
  • 1 galbenus
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Pentru ineluse, albusul batut se unge pe deasupra si se presara zahar tos. Aluatul se intinde pe planseta si cu paharelul taiem rondele si cu un dop de la sampanie facem gaura la mijloc. Fiecare cerculet il ungem cu albus, dam prin zahar tos, apoi coacem la foc potrivit.


Inelusele se servesc dupa ce s-au racit.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...