Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine. Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu puti
Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine.
Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu putina sare. Cand apa fierbe, se pun papanasii. Eu folosesc pentru asta clestele de inghetata pentru ca e foarte comod, iar papanasii ies rotunzi.
Se fierb circa 5-7 minute.
Se amesteca pesmetul cu zaharul. Se scot papanasii intr-o sita, se lasa 1 min la scurs si se tavalesc prin amestecul de pesmet.
Se servesc calzi.
Ca variatie, uneori adaug scortisoara in pesmet.
alteori, ii servesc cu crema de vanilie.
Pofta buna!
Reteta Papanasi fierti a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii