Batoane aromate de gheata

Batoane aromate de gheata sunt delicioase pentru o zi torida de vara. Puteti folosi suc de fructe, fructe pasate sau orice alt fel de arome.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa
  • suc de fructe
  • diverse arome

Mod de preparare

Batoanele aromate de gheata sunt cel mai simplu lucru pe care il puteti face. Luati suc de fructe, il puneti in forme, puneti un bat de inghetata si bagati la congelator. In maxim doua ore veti avea deja un desert racoritor. Daca nu aveti vase potrivite sau nu aveti betisoare de inghetata puteti folosi niste pungi lungi si subtiri, ca in imagine.

Batoanele aromate cu gheata pot fi servite ca atare sau pot fi puse intr-o bautura racoritoare in loc de gheata. Va avea un plus de aroma si e mult mai spectaculos.

Puteti folosi orice fel de suc de fructe sau doar apa cu zahar si diverse arome. Mai mult puteti incerca sa faceti astfel de bastonase si cu anumite fructe cum ar fi pepenele, care are continut mare de apa si va ingheta foarte frumos. Pentru ca sa aveti ceva si mai inedit, cafeaua de la finalul mesei o puteti servi inghetata. Oaspetii vostri vor avea astfel o surpriza racoroasa.


Batoanele aromate cu gheata se servesc ca desert sau gustare racoritoare de vara.
Alte retete de inghetata recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii