Inghetata cu iaurt si frisca este o reteta simpla si delicioasa. Ingredientele necesare sunt: iaurt, zahar, lamaie
Inghetata cu iaurt si frisca se prepara astfel: intr-un bol se mixeaza iaurtul, zaharul, sucul de lamaie, coaja rasa. Trebuie sa obtinem un continut omogen. Adaugam frisca, amestecam de sus in jos si punem inghetata in forme.
Puteti sa o lasati asa cu arome neutrale, insa pentru un plus de gust si vitamine puteti amesteca compozitia cu o pasta formata din fructe de pasure mixate. Va iesi delicios.
Ornam inghetata cu fructe sau sos de fructe si cu frunze de menta. Dam inghetata la rece si o putem servi dupa 3 ore.
Alte retete de inghetata recomandate
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj