Galbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se adauga peste oua cacaua, zaharul,
Galbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se adauga peste oua cacaua, zaharul, zaharul vanilat si se bate compozitia cu telul pana ce devine ca o crema omogena. Se ia de pe foc vasul, se lasa la racit si se amesteca apoi usor cu frisca. Se pune in forme si se asaza in congelator.
Se serveste dupa ce inghetata s-a intarit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii