Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vani
Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vanilat si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca zmeura cu cinci linguri de zahar. Acest piure se incorporeaza in crema racita. Se adauga si frisca si se omogenizeaza. Se pune intr-o forma si se lasa la congelator. Cand este gata, se pune cu o lingura in cupe, se acopera cu frisca si se orneaza cu zmeura.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de capsuni
Inghetata de visine
Galuste cu prune
O mancare de post, vegetariana, perfecta pentru zilele calde de vara :)
Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj