Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca me
Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca mereu pana cand se ingroasa compozitia. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune in congelator.
Se serveste dupa ce s-a intarit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii