Parfe de cacao

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca me

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr frisca

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca mereu pana cand se ingroasa compozitia. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune in congelator.


Se serveste dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Prajituri simple

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...