Parfe de cacao

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca me

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr frisca

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca mereu pana cand se ingroasa compozitia. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune in congelator.


Se serveste dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Prajituri simple

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca