Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se la
Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi pe rand galbenusurile si se freaca bine. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu frisca si se pune in forme, care se dau la rece.
Se serveste ornat cu sirop.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Turta dulce
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii