Parfe de ciocolata

Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr ciocolata
  • 1 jumatate pahar apa
  • 2 linguri cacao
  • 3 galbenusuri
  • 400 gr frisca
  • 150 gr zahar

Mod de preparare

Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi pe rand galbenusurile si se freaca bine. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu frisca si se pune in forme, care se dau la rece.


Se serveste ornat cu sirop.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Turta dulce

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa