Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se la
Se amesteca apa cu ciocolata, cacaua si zaharul. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana cand siropul fierbe bine. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi pe rand galbenusurile si se freaca bine. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu frisca si se pune in forme, care se dau la rece.
Se serveste ornat cu sirop.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Turta dulce
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti