Se toarna zaharul in lapte si se tine vasul pe foc mic pana cand zaharul se dizolva bine. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute bine, amestecand far
Se toarna zaharul in lapte si se tine vasul pe foc mic pana cand zaharul se dizolva bine. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute bine, amestecand fara intrerupere, apoi se pune vasul din nou pe foc mic si se fierbe pana la ingrosarea amestecului. Compozitia se raceste, apoi se bate cu fructele zdrobite si fara seminte. Se adauga frisca, se omogenizeaza si se rastoarna in forme mici, care se introduc in congelator pentru doua ore. Parfeul este o inghetata care obligatoriu contine frisca.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu zmeura
Tarta cu zmeura si branza dulce
Tort de zmeura
Cand sunteti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti bun, va recomand aceasta rulada. Se face repede, este economica...
Rulada de pui cu omletaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri