Parfe de lamaie

Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pina se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pina se racesc. Se incorpore

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 60 gr. zahar
  • 250 gr. frisca
  • coaja rasa
  • zeama de la doua lamii
  • fructe pentru servire

Mod de preparare

Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pina se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pina se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de metal clatite cu apa rece. Se lasa la congelator 24 ore.
Se serveste cu fructe (portocale, banane, ananas sau kiwi)

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii