Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba.
Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se orneaza cu frisca si se da la rece.
Se serveste dupa ce s-a intarit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajituri simple Prajitura snikers
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii