Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba.
Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se orneaza cu frisca si se da la rece.
Se serveste dupa ce s-a intarit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajituri simple Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa