Parfe de portocale

Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 5 galbenusuri
  • 2 portocale
  • 200 gr zahar
  • 500 gr frisca

Mod de preparare

Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se orneaza cu frisca si se da la rece.


Se serveste dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajituri simple Prajitura snikers

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!