Sorbet de ciocolata

Se fierbe intr-o oala apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se incorporeaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 apa minerala carbogazoasa
  • 125 gr cacao
  • 325 gr ciocolata
  • 225 gr zahar pudra

Mod de preparare

Se fierbe intr-o oala apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se incorporeaza cacaua si zaharul si se bate usor cu telul. Se pune pe foc mic si se fierbe in clocote 4 minute. Se ia vasul de pe foc si se bate energic compozitia, pana se raceste. Se toarna in vasul pentru congelator si se tine 30 de minute.

Se scoate forma din congelator, se tine in frigider pana se inmoaie, se bate cu furculita si se serveste cu paiul

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Tort de mere coapte

Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos