Se fierbe intr-o oala apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se incorporeaz
Se fierbe intr-o oala apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se incorporeaza cacaua si zaharul si se bate usor cu telul. Se pune pe foc mic si se fierbe in clocote 4 minute. Se ia vasul de pe foc si se bate energic compozitia, pana se raceste. Se toarna in vasul pentru congelator si se tine 30 de minute.
Se scoate forma din congelator, se tine in frigider pana se inmoaie, se bate cu furculita si se serveste cu paiul
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort de mere coapte
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa