Malai dulce de post

Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 12 linguri făină de grâu
  • 9 linguri făină de porumb
  • 1/2 cană margarină topită (sau ulei de floarea soarelui)
  • 500 g iaurt de post
  • 1 praf de copt
  • o cană de zahăr
  • puțină sare

Mod de preparare

Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Separat amestecăm făinile (cea de grâu cu cea de porumb), cu sarea și cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post și omogenizăm foarte, foarte bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt sau o ungem cu ulei și tapetăm cu făină (după alegere și posibilități), și turnăm conținutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Dăm malaiul dulce la copt.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca