Mucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servita ca si desert. Se face un aluat din faina, ulei, apa calduta si sare.
Mucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se face un aluat din faina, ulei, apa calduta si sare. Apoi se intinde intr-o foaie nu mai groasa de un cm din care, cu aparatul special se decupeaza cifra opt. Rasfirate pe masa, cifrele se lasa sa se usuce timp de o ora.
Mucenicii se pot gasi si in comert.
Intr-o oala incapatoare, se pune apa la fiert cu cele doua tipuri de zahar, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Cand clocoteste si zaharul s-a topit, se pun cifrele, cu grija se lasa la fiert, amestecand cu grija.
Mucenicii muntenesti fierti cu portocala se servesc alaturi de nuca macinata si scortisoara, pe care le adaugi dupa gust
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa