Negresa cu alune este o prajitura simpla si delicioasa. Aceasta reteta de negresa este incredibil de pufoasa. Ingredientele necesare sunt: cacao, faina, apa.
Negresa cu alune este deosebit de pufoasa. Intr-o cratita omogenizam margarina cu zaharul si cacao. Punem pe foc si amestecam continuu. Cand e gata dam deoparte si oprim din compozitie 10 lingurite. Lasam "sosul" la racit.
Separam galbenusul de albus. Albusurile le batem spuma cu zaharul vanilat iar galbenusurile se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitia lasata la racit.
Amestecam si intre timp adaugam si albusurile cu faina si alunele. Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin ulei. Punem la cuptor pentru 30 de minute.
Servim negresa pufoasa cu alune dupa ce s-a racit putin.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa