Ciocolata se topeste in bain-marie, iar cu ajutorul unei pensule se unge dosul unei frunze(de trandafir japonez ies f bine), se pune la rece 2 3 min s
Ciocolata se topeste in bain-marie, iar cu ajutorul unei pensule se unge dosul unei frunze(de trandafir japonez ies f bine), se pune la rece 2 3 min si se desprinde usor de pe frunza. Se pot pregati astfel multe ornamente pentru tort. Pentru grilaj, ciocolata topita se pune intr-un cornet si se toarna sub forma de grilaj pe o bucata de folie cu care se inveleste o vergea. Se racesc si se desprind de pe folie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa