Pentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.
Pentru aceasta reteta de martipan cu migdale se framanta toate la un loc pana se obtine o pasta uniforma, se pune in folie si se da la rece, timp de douasprezece ore.
Dupa ce s-a racit, din martipanul cu migdale se pot face flori sau diferite forme.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii