Alt fel de martipan

Pentru aceasta reteta de martipan se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g de migdale
  • 150 g zahar pudra
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 1-2 linguri de apa de trandafiri si
  • 2 picaturi de esenta de migdale.

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta de alt fel de martipan se fierb 150 g de migdale, se curata de coaja, apoi se macina cat se poate de fin. Se amesteca migdalele macinate cu 150 g zahar pudra, coaja de la o lamaie rasa, 1-2 linguri de apa de trandafiri si 2 picaturi de esenta de migdale. Se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.


Alt fel de martipan se foloseste dupa ce a stat la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci