Tortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de pasta de zahar alba, colorant negru, foi de tort si crema de tort dupa gust.
Tortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort, dupa asamblarea blaturilor foi, crema, foi, crema, se da forma dorita, in cazul nostru masina, se unge tortul in ultim stat cu crema sau un strat subtire de unt. Separat se intinde pasta de zahar ca o foaie de aluat si cu ajutorul sucitorului se transfera foaia de pasta de zahar peste tort, se niveleaza avandu-se grija sa nu se faca cute apoi se indeparteaza surplusul cu un cutit sau orice va ajuta sa decupati sau sa taiati drept. Dupa aceasta operatiune se incepe colorarea tortului cu ajutorul unei pensule. Colorantul gel se dilueaza cu putin alcool. Dupa pensulare se intinde pasta de zahar ramasa si se decupeaza parbrizul, geamurile laterale, luneta si se lipesc direct pe tort in pozitiile corecte.Se poate personaliza in locul placutelor de inmatriculare scriindu-se cu o pensula subtire ce doreste fiecare.
Tortul masina se serveste a doua zi rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii