Se pregateste un tocator de bucatarie sau orice alta plansa din lemn care se imbraca cu folie de aluminiu. Se umezeste plansa trecind pe deasupra ei o
Se pregateste un tocator de bucatarie sau orice alta plansa din lemn care se imbraca cu folie de aluminiu. Se umezeste plansa trecind pe deasupra ei o cirpa umezita bine in apa. Se topeste zaharul complet. Pe plansa se scurge zaharul ars dindu-i diverse forme. De exemplu: fire ondulate, picaturi, grill-uri. Se lasa sa se raceasca si sa se intareasca. Cu formele astfel obtinute se decoreaza torturile, prajiturile si salatele de fructe sau cremele la pahar. Daca nu se folosesc imediat e bine sa se pastreze in congelator sau in frigider.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa