Tortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de pasta de zahar alba, colorant negru, foi de tort si crema de tort dupa gust.
Tortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort, dupa asamblarea blaturilor foi, crema, foi, crema, se da forma dorita, in cazul nostru masina, se unge tortul in ultim stat cu crema sau un strat subtire de unt. Separat se intinde pasta de zahar ca o foaie de aluat si cu ajutorul sucitorului se transfera foaia de pasta de zahar peste tort, se niveleaza avandu-se grija sa nu se faca cute apoi se indeparteaza surplusul cu un cutit sau orice va ajuta sa decupati sau sa taiati drept. Dupa aceasta operatiune se incepe colorarea tortului cu ajutorul unei pensule. Colorantul gel se dilueaza cu putin alcool. Dupa pensulare se intinde pasta de zahar ramasa si se decupeaza parbrizul, geamurile laterale, luneta si se lipesc direct pe tort in pozitiile corecte.Se poate personaliza in locul placutelor de inmatriculare scriindu-se cu o pensula subtire ce doreste fiecare.
Tortul masina se serveste a doua zi rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa