Frecati ouale cu zaharul, apoi adaugati laptele, uleiul si faina in care ati amestecat praful de copt. Se obtine o compozitie smantanoasa. Aveti nevoi
Frecati ouale cu zaharul, apoi adaugati laptele, uleiul si faina in care ati amestecat praful de copt. Se obtine o compozitie smantanoasa.
Aveti nevoie de coji de oua pe care sa le adunati din timp
Nu spargeti ouale, faceti cate o gaura la cele doua capete si scoateti continutul lor sufland in una din gauri. Adunati din timp aceste coji si uscati-le.
Cand vreti sa preparati ouale surprize, lipiti mai intai cu scotch una dintre gaurile de la capatul oului. Turnati in ou cateva picaturi de ulei, scuturati coaja pentru ca uleiul sa unga peretii interiori ai cojii.
Turnati cu o seringa in coaja amestecul obtinut. Cand coaja este plina, lipiti si a doua gaura cu scotch. Procedati la fel pentru toate cojile de oua.
Puneti-le intr-o tava si coaceti-le 20 - 30 de minute la foc potrivit.
Lasati-le apoi la racit si spargeti cu atentie coaja. inlaturati-o si oul obtinut poate fi decorat dupa dorinta sau doar legat cu funde colorate.
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa