• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc• adaugati coaja de lamaie si extractul
• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock Pot 6L Saute si turnati compozitia
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire Low si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.
Pofta buna!
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj