Baghete din aluat cu drojdie

Se prepara un aluat, care se lasa sa creasca si apoi se taie bucatele. Se ruleaza astfel incit sa se obtina betisoare groase cit un creion si lungi de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 100 gr. unt sau orice alta grasime
  • 1 ou
  • 25 gr. drojdie
  • sare
  • chimen

Mod de preparare

Se prepara un aluat, care se lasa sa creasca si apoi se taie bucatele. Se ruleaza astfel incit sa se obtina betisoare groase cit un creion si lungi de 10-12 cm. se ung cu ou, apoi se presara cu sare si chimen. Se coc la foc potrivit.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de nuci

M-am ambitionat anul asta sa fac dulceata de nuci pentru ca nu mai mancasem din copilarie. Am folosit 3 randuri de manusi si...

Dulceata de nuci
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise