Betive cu zmeura

Se mai numesc si bombe

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuit populari
  • 250 gr unt
  • 100 ml lichior de zmeura
  • 100 gr miez de nuca
  • 100 gr merisoare uscate
  • 150 gr zmeura
  • 150 gr ciocolata
  • 100 gr fulgi cocos

Mod de preparare

Se pune untul la topit impreuna cu ciocolata. Se amesteca untul topit cu ciocolata si cu lichiorul de zmeura.

Intr-un bol se farmiteaza biscuitii, se adauga miezul de nuca maruntit , merisoarele uscate si se amesteca cu ciocolata topita.

Zmeura trebuie tinuta cel putin 1 ora la congelator, sa fie ferma inainte de modelarea bombelor ca sa nu se striveasca.

Se formeaza sfere din compozitia rezultata in mijlocul carora se pune o zmeura, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Se servesc la temperatura camerei.

Pofta buna !

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide