Biscuiti cu ciocolata

Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se ca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti tocati
  • 250 g margarina
  • 300 g zahar pudra
  • 10 linguri lapte fierbinte
  • 2 linguri pudra cacao
  • esenta de migdale
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se captuseste o tava cu folie si se pune foaia cu cacao. Peste ea se pune foaia cu migdale. Se glazureaza cu ciocoata.

Poate fi servit cu lapte sau cu cafea.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Dulceata de smochine

Dulceata de gutui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca