Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se ca
Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se captuseste o tava cu folie si se pune foaia cu cacao. Peste ea se pune foaia cu migdale. Se glazureaza cu ciocoata.
Poate fi servit cu lapte sau cu cafea.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de smochine
Dulceata de gutui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii