Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se ca
Se amesteca toate ingredientele si se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de migdale. Se captuseste o tava cu folie si se pune foaia cu cacao. Peste ea se pune foaia cu migdale. Se glazureaza cu ciocoata.
Poate fi servit cu lapte sau cu cafea.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de smochine
Dulceata de gutui
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj