Biscuiti cu diferite arome

Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanil

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 cana de unsoare
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 200 ml smantana
  • Pentru aromare: zahar vanilat
  • cacao
  • coaja de lamaie
  • cocos

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanilat, coaja de lamaie razuita iar in cealalta parte cacao sau cam 100 g de cocos. Aluatul se da prin masina de macinat carne, pentru a le da forma de bastonas biscuitilor. Intr-o tava de copt se pune hartie de copt si se aseaza in ea bucati de aluat cam de 10 cm lungime. Se coace timp de 15-20 de minute. Sfat: in tava de copt se pun in egala cantitate biscuiti maro si deschisi, pentru ca pe biscuitii deschisi se vede mai bine cand sunt copti.
Alte retete dulciuri recomandate

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Placinta cu mere

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mere

        Iaca am reusit sa fac inca o prajitura de toamna! Nu sunt mare fan prajiturilor cu fructe,...

Tarta cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni