Biscuiti cu faina integrala de secara si ciocolata

• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacao si un praf de sare

Portii
20
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
8 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu faina integrala de secara si ciocolata

Ingrediente

  • faina integrala de secara 135 g
  • cacao 20 g
  • lapte 100 ml
  • galbenus de ou 1 buc
  • zahar 50 g
  • unt 60 g
  • esenta de portocale 1 lingurita
  • ghimbir macinat ½ lingurita
  • nucsoara rasa ½ lingurita
  • praf de copt 1 lingurita
  • un praf de sare

Mod de preparare

• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacao si un praf de sare
• topiti untul si amestecati-l separat cu laptele, galbenusul de ou si esenta de portocale
• adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm
• daca mai este nevoie, puteti sa mai presarati deasupra putina faina, pentru a framanta mai usor
• puneti aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului
• setati aparatul pe pozitia 2, pentru biscuiti mari, si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt
• coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-10 minute
• cand se racesc, se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...