Biscuiti cu portocale

• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de

Portii
50
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • faina 800 g
  • zahar 200 g
  • unt topit 250 g
  • galbenusuri 4 buc
  • suc proaspat de portocale 250 ml
  • coaja rasa de la o portocala
  • scortisoara 1 lingurita
  • praf de copt 1 pliculet
  • un praf de sare

Mod de preparare

• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal
• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, zaharul, scortisoara si un praf de sare
• adaugati pe rand untul topit, galbenusurile, coaja si sucul de portocale si amestecati usor pana incepe sa se formeze un aluat
• framantati apoi cu mana pana aluatul devine dens si elastic
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluat si formati biscuiti in forma de floare pe o tava de copt
• nu este nevoie sa ungeti tava si nici sa folositi hartie de copt
• lasati putin spatiu intre biscuitii formati
• coaceti biscutii pana devin aurii, aprox 5-7 minute
• lasati biscuitii la racit in tava, apoi puteti umple mijlocul cu gem de caise sau capsuni si ii puteti pudra cu zahar
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...