Biscuiti cu susan negru

Biscuitii cu susan negru sunt deliciosi si foarte potriviti pentru o gustare ori un desert. Pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de frisca, zahar, oua, seminte de susan negru, faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 150 g frisca lichida
  • 50 g unt
  • 1 praf sare
  • 150 g zahar pudra
  • 400 g faina
  • 3 lingurite susan negru

Mod de preparare

Intr-un castron incapator amestecam galbenusurile cu sarea si frisca lichida. Adaugam zaharul pudra si continuam sa amestecam. Incorporam faina si framantam un pic pana obtinem un aluat matasos. Aluatul il dam la frigider pentru 30 de minute.
Intindem aluatul intr-o foaie subtire, din care taiem biscuitei patrati mai mari sau mai mici. Pe margini ii presam usor cu furculita pentru a le da forma specifica de biscuitei. Ii presaram cu susanul negru si ii dam la cuptorul incins pentru 7minute.


Se servesc ca si gustare ori desert.Se potrivesc foarte bine la o ceasca de ceai ori cafea.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...