Biscuitii de casa sunt fursecuri delicioase cu fulgi de ovaz si nuci. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, faina punandu-se ultima.
Biscuitii de casa sunt fursecuri delicioase cu fulgi de ovaz si nuci. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, faina punandu-se ultima, iar daca este prea moale compozitia si credeti ca mai e nevoie de faina, mai puneti.
Se formeaza biscuitii, diverse forme si se aseaza intr-o tava de cuptor unsa cu ulei sau puteti folosi hartie de copt unsa si ea cu putin ulei. Pentru ca praful de copt o sa-i faca sa creasca, faceti formele din mai putina compozitie.
Biscuitii de casa se coc la foc potrivit circa 10-15 minute in functie de cuptor.
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficateiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj