Biscuitii de casa bicolori sunt foarte usor de preparat. Da, aveti putin de asteptat cat trebuie sa lasati aluatul la frigider, dar va garantez ca merita asteptarea.
Porniti cuptorul cu 10 minute inainte de a coace.
Ungeti cu putin ulei tava de copt. Frecati untul cu zaharul pudra pana cand se obtine o spuma fina.
Adaugati sarea, apoi treptat incorporati faina, amestecand bine de fiecare data. Impartiti aluatul in doua parti egale si incorporati cacaua intr-una din jumatati. Inveliti aluatul in folie de plastic, separat, si lasati-l sa se raceasca la frigider timp de 2 ore.
Impartiti fiecare bucata de aluat in 3 portii pe care le rulati si le aranjati, in 2 straturi, astfel incat sa alterneze culorile, lipindu-le intre ele cu albus. Inveliti aluatul in folie de plastic si il lasati din nou sa se raceasca la frigider timp de 1 ora.
Taiati aluatul in felii si coaceti aproximativ 10-15 minute in cuptorul preincalzit. Cand scoateti biscuitii din cuptor, lasati-i mai intai sa se raceasca putin.
Biscuitii bicolori sunt perfecti dimineata langa o cana cu lapte, langa o cana de ceai, si pot fi cu succes pusi la pachet atat la birou cat si la scoala.
Sursa acestei retete este: http://www.delicii.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa