Biscuiti de ciocolata

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca bine ouale cu zaharul si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana si jumatate de faina
  • o jumatate de cana de zahar
  • 100 g unt
  • 2 linguri de smantana
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 oua
  • 150 g ciocolata
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.

Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru omogenizare. Se adauga faina, smantana si coaja rasa. Ciocolata topita se incorporeaza in compozitie, amestecandu-se bine, pana cand se obtine un aluat. Se intinde o foaie mai groasa din care se decupeaza biscuitii cu ajutorul unui pahar tinut cu gura in jos. Acestia se asaza intr-o cava unsa cu putin unt si se dau la cuptor aproximativ 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate

Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

Tarta cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca