Biscuiti de ciocolata

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca bine ouale cu zaharul si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana si jumatate de faina
  • o jumatate de cana de zahar
  • 100 g unt
  • 2 linguri de smantana
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 oua
  • 150 g ciocolata
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.

Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru omogenizare. Se adauga faina, smantana si coaja rasa. Ciocolata topita se incorporeaza in compozitie, amestecandu-se bine, pana cand se obtine un aluat. Se intinde o foaie mai groasa din care se decupeaza biscuitii cu ajutorul unui pahar tinut cu gura in jos. Acestia se asaza intr-o cava unsa cu putin unt si se dau la cuptor aproximativ 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate

Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

Tarta cu visine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...