Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca bine ouale cu zaharul si se
Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.
Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru omogenizare. Se adauga faina, smantana si coaja rasa. Ciocolata topita se incorporeaza in compozitie, amestecandu-se bine, pana cand se obtine un aluat. Se intinde o foaie mai groasa din care se decupeaza biscuitii cu ajutorul unui pahar tinut cu gura in jos. Acestia se asaza intr-o cava unsa cu putin unt si se dau la cuptor aproximativ 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa