Biscuiti de malai

Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dl malai
  • 4 dl faina
  • 3 dl zahar
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 dl iaurt natural
  • 2 dl ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri praf de cacao

Mod de preparare

Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si framantam cu amestecul de faina. Turnam 2/3 din aluatul obtinut intr-o tava unsa cu unt. Adaugam 2 linguri de praf de cacao la amestecul ramas, il ungem pe aluatul alb si coacem la cuptorul fierbinte.
Alte retete numai bune de gatit

Spuma de portocale

Crema de iaurt

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca