Biscuiti dietetici

Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 2 linguri iaurt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoasa.

Se adauga praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. La sfarsit se inglobeaza cate putin faina si iaurtul. Se lasa aluatul 12 ore sa se odihneasca.

Se intinde pe planseta o foaie subtire de aluat, care se taie in romburi. Se pun romburile in tava tapetata si se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se pot presara cu zahar pudra.

Alte retete recomandate:

Rulada cu capsuni

Mere glazurate

Cozonac

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!