Biscuiti musli

Biscuitii musli tin locul faimoaselor batoane fitness iar atuul lor este acela ca voi puteti controla ingredientele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 120 grame margarină
  • 500 grame müsli (se gasesc la vrac
  • in supermarketuri)
  • 2 ouă + 1 gălbenuş de ou
  • 100 grame zahăr brun
  • jumătate pacheţel praf de copt
  • 50-60 grame miez de nucă sau alune decojite şi nesărate

Mod de preparare

Margarina se topeşte la bain-marie, apoi se presară müsli în ea, amestecând foarte puţin. Când se mai răceşte un pic, se înglobează ouăle, gălbenuşul de ou, zahărul brun, praful de copt şi nucile sau alunele tocate bucăţi mai mari.
Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt si se aşează o formă de biscuiţi (din aceea folosită la tăierea aluatului pentru biscuiţi) cu diametrul de circa 4 cm. Din compoziţia cu müsli se toarnă în formă cam 1 lingură, se tasează bine, apoi se ridică forma. Se procedează la fel pentru restul compoziţiei apoi tava se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 10 - 12 minute.


Biscuiţii sunt excelenţi pentru micul dejun, alaturi de o cană fierbinte cu ceai.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...