Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si ciocolata. Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele. Adaugam pes
Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si ciocolata.
Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele.
Adaugam peste partea uscata si amestecam bine
Turnam compozitia in forme si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 20-25 de minute.
Le-am lasat sa se raceasca pe un gratarel.
Aromate, cicolatoase si foarte pufoase!
Pofta buna!
Reteta Briose cicocolatoase a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciocolata: Tort cu banane si ciocolata
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj