Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul,
Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul, gemul, esenta de rom si ciocolata topita. Albusurile se bat spuma, aprox. o treime din ea se adauga la aluat, asa devine putin mai fluida, dupa care, cu grija, se adauga si spuma ramasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste pasta de ciocolata si castane, dupa care se amesteca usor. Intreg aluatul se toarna intr-o tava speciala pentru briose ( 12 adancituri) si se baga la cuptor pentru 30 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca foarte bine, deoarece asa vor fi prea uscate.
Alte retete dulciuri recomandate Ciocolata de casa Spuma de capsuni Tarta cu visine
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj