Pentru cartofii din biscuiti se moaie biscuitii cu laptele indulcit. Se adauga nucile macinate, cacao, rom si vanilie dupa gust. Se amesteca toate impreuna.
Pentru cartofii din biscuiti (fara foc) se moaie biscuitii cu laptele indulcit. Se adauga nucile macinate, cacao, rom si vanilie dupa gust. Se amesteca toate impreuna si se lasa pana a doua zi la rece sa se patrunda. Se fac perisoare de marimea unei nuci, se dau prin praf de cacao si se asaza in mici cosulete de hartie. In loc de lapte indulcit se poate intrebuinta un sirop subtire, deoarece daca se pastreaza prajitura mai mult timp, laptele fermenteaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa