Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta.
Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta, sarea, praful de copt, cele patru albusuri spuma si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina, se pune compozitia si se coace la foc potrivit circa o ora. Checul se taie felii dupa ce s-a racit.
Checul delicios se serveste dupa ce s-a racit.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa