Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta.
Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta, sarea, praful de copt, cele patru albusuri spuma si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina, se pune compozitia si se coace la foc potrivit circa o ora. Checul se taie felii dupa ce s-a racit.
Checul delicios se serveste dupa ce s-a racit.
Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉 Inițial am zis că iar am ratat-o anul...
Dulceata din toporasi (viorele de padure)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.