Fierbem 200 ml lapte, 500 g zahar, 40 g cacao, apoi adaugam 300 g margarina Rama, 100 g nuca macinata, 500 g biscuiti macinati si esenta rom –
Fierbem 200 ml lapte, 500 g zahar, 40 g cacao, apoi adaugam 300 g margarina Rama, 100 g nuca macinata, 500 g biscuiti macinati si esenta rom – dupa gust. Se toarna in tava unsa cu unt. Dupa racire se toarna glazura de ciocolata deasupra.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj