Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla.
Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla. Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in lapte, zaharul, oul, sarea si untul topit. Se amesteca si se pune aluatul la dospit. Separat, se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat si se amesteca cu branza telemea si cu piperul. Din aluat se intinde o foaie si se taie in patrate care se umplu cu compozitia de cartofi si telemea. Se indoaie cu un cutit marginile si se lipesc una peste alta. Coltunasii umpluti se lasa la dospit, dupa care se pun la prajit in ulei sau se coc in cuptor, dupa ce in prealabil au fost unsi cu ou batut si pusi intr-o tava unsa cu unt sau cu ulei.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa