Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugandu-se si galbenusurile. Se topeste jumatate din cantitatea de ciocolata la bain-marie si se inco
Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugandu-se si galbenusurile. Se topeste jumatate din cantitatea de ciocolata la bain-marie si se incorporeaza in amestecul de unt, impreuna cu cacaua. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga si ea, framantandu-se bine. Restul de ciocolata se rade pe razatoarea mare si se adauga la coca, framantandu-se inca o data, ca sa se omogenizeze. Acest aluat se intinde in mai multe foi care se taie in patrate cu latura de aproximativ sapte centimetri. Patratele se ruleaza de la un colt, pe diagonala, li se dau forma de semiluna si se asaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se da tava la cuptor 12-15 minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa