Se face un aluat din toate aceste ingrediente si se lasa sa se odihneasca putin la rece. Se ia cite o bucatica, se ruleaza si se portioneaza cam 8 c
Se face un aluat din toate aceste ingrediente si se lasa sa se odihneasca putin la rece. Se ia cite o bucatica, se ruleaza si se portioneaza
cam 8 cm. (un lat de palma) care apoi se indoaie. Se coc la foc potrivit pe dosul tavii si apoi calde se pudreaza cu zahar pudra si vanilie.
Iata inca o noutate in materie de reteta de chiftelute. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca pot face aceasta combinatie. Am...
Chiftelute cu sunca si maslineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa