Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2
Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2 oua intregi. Adaugam drojdia si faina si framantam. Impartim aluatul in 10 parti. Intre timp amestecam 25 dkg de margarina cu 1 lingura de sare si o impartim in 5 parti. Indintem 5 parti de aluat la diametrul de 30 de cm si le ungem cu margarina, le acoperim cu restul partilor de aluat, le taiem in 8 fasii, le rulam si le punem intr-o tava, le lasam 1 ora la odihnit, le ungem cu ou, le presaram cu cascaval si susan si le coacem.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura