Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2
Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2 oua intregi. Adaugam drojdia si faina si framantam. Impartim aluatul in 10 parti. Intre timp amestecam 25 dkg de margarina cu 1 lingura de sare si o impartim in 5 parti. Indintem 5 parti de aluat la diametrul de 30 de cm si le ungem cu margarina, le acoperim cu restul partilor de aluat, le taiem in 8 fasii, le rulam si le punem intr-o tava, le lasam 1 ora la odihnit, le ungem cu ou, le presaram cu cascaval si susan si le coacem.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa