Se amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si se framanta bine de tot.
Se amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si se framanta bine de tot. Se Iasa 15 minute sa se odihneasca, iar apoi se intinde o foaie groasa se jumatate de cm. Se taie bucati in forma de triunghi si se ruleaza in forma de cornulete. Se ung cu oua si se pun la copt in cuptorul fierbinte.
Dupa ce sunt gata se presara deasupra cu sare si susan.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Tiramisu
Chec pufos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa