Cornulete fragede cu nuca

Din faina, margarina, nucile macinate, zahar, praf de copt, se face o coca. Se formeaza cornulete mici care se coc la foc moale, pe o tava unsa cu ma

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 100 gr. miez de nuca
  • 75 gr. zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr. zahar pudra

Mod de preparare

Din faina, margarina, nucile macinate, zahar, praf de copt, se face o coca. Se formeaza cornulete mici care se coc la foc moale, pe o tava unsa cu margarina si tapetate cu hirtie pergament.

Dupa ce s-au copt, se tavalesc prin zahar pudra si zahar vanilat.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...