Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o
Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o cantitate mica in mijloc. Rulam formele de cornulete si le punem intr-o tava la distanta corespunzatoare, coacem la cuptorul pre-incalzit.
Alte retete de prajituri recomandate
Ciocolata casa
Diplomat tort
Placinta branza
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti